destination:holland

27.8.06

Synttärit ja pubit


Ensiksi kiitos kaikille syntymäpäiväni muistaneille, ja erityiskiitos vielä niille jotka lähettivät onnittelut :)

Lähdimme illalla kymmenen tietämissä kaupunkiin juhlimaan synttäreitäni. Meitä lähti minä, Giovanni, Francesco ja Matt. Pyörimme tovin kauppatorilla, johon oli viritetty pieni tivoli ja sen jälkeen kävimme muutamassa pubissa. Kaupungin keskusta oli kohtuullisen rauhallinen ja yllättävän siisti yöaikaan, mutta pubit olivat pettymys. Pubit joissa kävimme olivat O'Briens ja Sallys, nimien perusteella ihan kunnon irkkupubeja, sisällä tilanne oli kuitenkin toinen, nimittäin musiikki oli ihan käsittämättömän kovalla, lähellä kipupistettä, lisäksi pubeissa oli pääsääntöisesti aivan liikaa ihmisiä. Oudoimmat seikat olivat kuitenkin ne, että joka ikisessä pubissa oli tanssilattia ja diskovalot... siis pubissa! Tupakointi tuntui olevan sallittua myös kaikkialla. Kuitenkin lopulta kaikkien kammottavin asia oli, että irkkupubissa ei ollut myydä Guiness-olutta, vain paikallista Heinekeniä.

Juttelin muutaman paikallisen kanssa ja kyllä maasta pitäisi kuulemma "oikeitakin" pubeja löytyä, toivottavasti niitä löytyy myös groningenista.

2 Comments:

  • Hyvä kun synttärit on juhlittu ja kavereitakin on jo neljä nimeä ja olutmerkit päälle-

    Terveiset myös Ruotsin puolelta, lämmintä, kaunista ja rentoa meininkiä. Mukava olla "våra kärä vänner".
    Hyviä tutustumispäiviä edelleen, kaunkin näytti kuvista päätellen varsin mukiin(!) menevältä

    t. ehnen

    ehnen

    By Anonymous Anonyymi, at 17:27  

  • Ile, moi!

    MummY tässä kyselee, että onko sähköpostiosoitteesi edelleen sama (illka.harmanen@nic.fi), kuten ennenmmin. Ja vielä: Tren teknilliestä yliopistosta tuli Ilmoittautumislomake lukuvuodeksi 2006-2007, oletko jo ilmoittautunut poissaolevaksi, niin säilytät opiskeluoikeuden vain tehdäänkö se täältä tied.

    Olimme tänään afs-meetingissä ja tapasimme 5 vaihto-oppilasta. He ovat Japanista, Kiinasta, Belgiasta, Kolumbiasta ja - of course Iltaliasta. Oli mukava ilta!

    Kesä jatkuu, kesä! Hnen (nic.fi)

    By Anonymous Anonyymi, at 21:11  

Lähetä kommentti

<< Home