destination:holland

22.3.07

Aye, to Dublin

Huomenna, jos kello herättää, sedät Ilkka, Matt ja Daniel lähtevät kohden Guiness-oluesta tunnettua maata ja sen pääkaupunkia, Dublinia. Valitettavasti Pyhän Patrikin päivä oli viime viikonloppuna, ja sen lisäksi Irlanti hävisi Ranskalle Euroopan mestaruuden rugbyssä jatkoajalla, joten odotettavissa lienee vielä viime viikonlopusta toipumassa olevia, masentuneita irlantilaisia? :)

Joka tapauksessa Dublinissa on tarkoituksena tavata Beatriz, siis Brasilialainen tyttö, joka aiemmin asui täällä, mutta opiskelee nyt apilamaassa. Internetistä selvitettynä matkakohteita ovat ainakin Oscar Wilden patsas (jos vaikka muutaman sitaatin tähden), euroopan toiseksi isoin kaupungissa oleva puisto Phoenix Park ja paikalliset kirkot.

Lisäksi täytyy ottaa selvää montako Guiness-tuopillista täytyy juoda, että kaikki tarvittavat ravintoainetarpeet tulevat täytetyksi.

3 Comments:

  • Hei, taalla ollaan Lontoossa. Arvaat varmaan mita kirjaimia paikallinen tietokone ei tunne... Kiva uusi tukka! Mukavaa kevaan alkua sinne :-) Sussu kertoo kohta reissustamme...

    By Anonymous Anonyymi, at 22:20  

  • Heippa!! Ollaan nyt Heidin ja Äitin kanssa Lontoossa. Mun pro tietokoneessa on äää... Ollaan kierrelty Hyde Parkissa, Dianan muisto suihkulähteellä ja Iso Penakin on nähty. ;) Täällä on enemmän kauppoja kuin uskoisi. Ollaan otettu metroverkosto hyvin haltuun jo tän ekan kokonaisen päivän aikana. Nice haircut dude!

    By Anonymous Anonyymi, at 22:23  

  • Jalkoihin sattuu jo taalla myos, huomiselle viela linna ja satama katsastettavana. Saat aivan mainiot :)

    Aika paastaa Matt koneelle.

    By Blogger Ilkka, at 21:50  

Lähetä kommentti

<< Home