destination:holland

18.12.06

Stetson-Harrison

Palautin tänään viimeisen koulupaperin ennen joulua, kirjoitin siihen "Using Stetson-Harrison method, the more efficient one is object-space...", vähän palautuksen jälkeen minulle selvisi, ettei kukaan täällä täällä ole mokomasta metodista kuullutkaan! Kyselin tuossa vielä Anneltakin, siis jyväskylässä asuteleva pohojalaanen, eikä hänelläkään ollut mitään hajua.

Kaikille selvennyksenä, että stetsonihan on amerikkalainen hattu ja harrison firma, joka tiedetään valmistaneen kyseisiä päähineitä. Täten Stetson-Harrison on siis metodi, jossa vastaus kiskaistaan hatusta, kuten taikuri + silinteri = jänis :)

Kyselisinkin yleisöltä kuinka monelle ko. metodi on etukäteen tuttu? TTKK/TTY/TUT-teekkareille ainakin lienisi olevan, olenko väärässä?

7 Comments:

  • Avaan kommenttitulvan jos kukaan muu ei kerran uskalla.

    Ekaa kertaa kuulin moisesta metodista. Ja olisin voinut luulla sitä jopa itsensä blokin omistajan keksimäksi. Metodin kehittämisessä on käytetty meinaan sen verran nokkelaa ajattelua.

    Puolustukseksi tietämättömyydestäni täytyy muistaa että en ole teekkari, enkä asu tampereella. Vaikka se kuuleman mukaan onkin oikea kaupunkien kaupunki.

    Mukavaa ja turvallista matkaa tänne aitoon Joulumaahan!

    t.kake

    By Anonymous Anonyymi, at 20:51  

  • Stetson-metodi on kyllä tuttu, enkä edes ole teekkari Tampereelta. On sitä tullut opetushenkilökunnan taholta vastaan jo varmaan peruskoulusta lähtien.

    By Blogger author, at 21:06  

  • Käytimmeköhän me jo stetsoni-harrisoni-methodia, kun me tasan, päivälleen 30 vuotta sitten rengastimme toisemme...
    kyselee nim. kaksi epätietoista
    (huom. ei epätoivoista:)

    By Anonymous Anonyymi, at 21:36  

  • Kyseistä termiä en ole aiemmin kuullut, mutta arvasin mistä on kyse. Hattuvakioista meillä puhutaan, ja taisi luennoitsija viime viikolla jotain "nykäistä stetsonista".

    T. Teekkari Oulusta

    By Anonymous Anonyymi, at 22:13  

  • Pitkin hampain myönnän, että kyllä tämä minullekin tuli uutena. Kyllä pistää ihmisen nöyräksi kun tajuaa kuinka räikeitä aukkoja sitä löytyykään yleissivistyksestä.

    By Blogger komu, at 08:57  

  • Heheh...Wanha kunnon Stetson-Harrison :) Itselle tuli tutuksi jossain lukion pitkän matikan tylsillä tunneilla.

    By Anonymous Anonyymi, at 10:11  

  • Kaikki viimeisimmät harkkatyöt tuli TTY:lle väännettyä puhtaalla Stetson Harrison -menetelmällä. Puhtaimpana esimerkkinä ehkä projektityön käytettävyyttä sivuavat dokumentit. Töissä onneksi joutunut soveltamaan harvemmin...

    By Blogger Unknown, at 15:47  

Lähetä kommentti

<< Home