destination:holland

30.10.06

UG-Bileet



Lenka, siis tuo tyttö tuossa keskellä (kuva ei muuten liity tähän tapahtumaan mitenkään), kutsui meidät Ska-konserttiin eteläpuolelle kaupunkia, lähelle hänen omaa opiskelijataloansa van Houtenlaania, joka oli aivan valtava 7-kerroksinen kompleksi... näyttipä hyvin vahvasti myös entiselle sairaalalle, asun mielelläni entisessä vanhainkodissa, ainakin mittasuhteet ovat vähän miellyttävämmät.

Suuntasimme siis ensin van Houtenlaaniin, tapasimme Lenkan ja hän esitteli meille paikkoja. Istuskelimme hetkisen ykköskerroksen keittiössä, jonka espanjanpuhumiskonsentraatio oli toistaiseksi suurin tapaamani. "Uno mas Cerveza fria, por favor" ei vielä vie espanjan kielen kanssa kovin pitkälle :) Vähän myöhemmin suuntasimme konserttipaikalle, joka osoittautui myös vanhaksi sairaalaksi, ainoana erona, että tämä talo oli "vallattu", ts. luvatta käytössä. Aikamme talossa harhailtuamme löysimmekin klubiin, kyseessä taisi olla vanha keittiö, ainakin lattiasta päätellen, no jokatapauksessa valot ja äänentoisto näyttivät olevan kunnossa.

Itse keikka oli aika makea, bändiin kuului fonisti, kaksi trumpettia, kitara/vokalisti, taustavokalisti, rumpali, perkussiot ja basisti, joka muuten katkaisi kielen bassosta keikan aikana, toivottavasti ei ollut e-kieli! Itse musiik oli jonkinasteista Ska-punk hybridiä, tanssiminen siis hoitui valtavalla määrällä hyppimistä ja huitomista! :) Discomusiikkia täältä ei löydy mistään, lähinnä lattareita, ja kun salsa ei oikein onnistu oli kiva vaihteeksi kuunnella vähän letkeämpää jenkkaa!

Takaisin suunnistimme yllättävän vähän eksyen ja kolaroiden. Itseasiassa yhteistilan seinällä oleva kaatumistilasto ei saanut yhtään lisämerkintää! On ihmeellistä mitä ihmiset, jotka eivät ole tottuneet fillareihin voivat niilä tehdä.

1 Comments:

  • Mukava lukea vallatuista ja vallattomista taloista ja niissä kaikuvasta musiikista:)
    Perunamuusi näyttää olevan kurssissa, kyllä Hollanninmaalla luulisi potaattia riittävän.
    Suomessa eli kotipuolessa on siirrytty paljonlti riisiin ja pastaankin, mutta eivät ne hyvänmakuista ja hyvinlaitettua perunaa voita... Lyska till uusiin keitoksiin!

    By Anonymous Anonyymi, at 19:22  

Lähetä kommentti

<< Home