destination:holland

23.10.06

International Dinner #2

Eilen alakerran Christinellä oli synttärit, jonka kunniaksi järjesteltiin taas kokkausta. Tapaus oli tällä kertaa paremmin organisoitu, siispä ruokaa ja juomaa oli enemmän. Itse kokkasin kolmisen kiloa perunamuusia ja tein vehnäjauhosta ruskean kastikkeen. Yritimme tehdä Remin kanssa punaviinikastikkeen, mutta siitä tuli yksinkertaisesti kamala, maistaminenkin sai vatsan vääntyilemään, luovana ideana kumosimme mokoman kastikkeen vessanpöntöstä alas. Tässä vaiheessa kello oli jo kymmentä vaille kahdeksan... siispä kokkisotamaisella kiireellä sulattelin uudet voit ja käryyttelin jauhoista kastikkeet, vain huomatakseni, että [B]kaikki[/B] muut olivat vähintäänkin 20 minuuttia myöhässä, itseasiassa viimeinen paella valmistui hiukan ennen yhdeksää.

Mitä ruokaan tulee, kaikki kolme kiloa tekemääni perunamuusia katosi reilun kahdenkymmenen syöjän vatsoihin, no kun laittaa tarpeeksi suolaa ja voita, miten siitä voisi tehdä pahan makuista? :) Lisäksi tarjolla oli mm. mozrella-pastaa, erilaisia paelloja, englantilaista aamiaista (josta kokeilin papuja paahtoleivällä, melkoisen täyttävä pommi nimittäin!), pari erilaista salaattia, sekä warsteiner olutta. Varsin onnistunut illallinen siis.

1 Comments:

  • Hei, kiva kun olet ehtinyt kirjoitella. Ajattelinkin hiukan heittää kommenttia, niin tiedät että lukijoita on. Niin ja niistä kokemuksistasi: Aivan herahti vesi kielelle, täytyypä tästä itse lähteä syömään laivapojanpastaa (lue makarooni-tonnikala-tilli-juustokastike-laatikko)

    By Anonymous Anonyymi, at 18:48  

Lähetä kommentti

<< Home